Vakdrogist StouthartOver ons

Vakdrogist Stouthart in Woerden is een echt familiebedrijf. In 1972 hebben Jan en Ineke Stouthart de Drogisterij van Familie Nap overgenomen. In 2015 zijn Wyha en Richard Stouthart in het bedrijf gekomen en zijn we samen verder gegaan.

Wyha is naast drogist ook verpleegkundige en in die hoedanigheid kun je haar ook tegenkomen in Weddesteyn op de afdeling beschermde revalidatie. Verder is zij ook de zeepzieder van Vakdrogist Stouthart. De 100% procent natuurlijke zeep, zonder rommel van haar hand is zo heerlijk! Kom het proberen bij ons in de winkel, je wilt nooit meer iets anders.

 

Richard was onderwijzer op de Vrije School Brabant voordat hij in het bedrijf kwam. De tijd op de Vrije School was geweldig en het werk in de drogisterij is weer een mooie nieuwe fase. Hij heeft naast de drogistenopleiding ook een cursus  orthomoleculaire therapie gevolgd. .

Jan heeft was tijdens zijn militaire diensttijd gelegerd bij de geneeskundige troepen. En daarna is hij drogist geworden. Hij weet nagenoeg alles van homeopathie en flebologie. Flebologie houdt zich bezig met diagnostiek en behandeling van spataderen, zwelling van benen of armen (vet of vocht), ulcus cruris (open been) en overige dermatologische aandoeningen van het been.

Ineke heeft een achtergrond als verpleegster. Jan en Ineke hebben elkaar ook in het ziekenhuis ontmoet. Samen hebben zij de drogisterij van een paar vierkante meter, opgebouwd tot wat hij nu is.

Met onze kennis en achtergronden vormen we een bijzondere mix. Voor natuurgeneesmiddelen, homeopathie en orthomoleculaire voedingssupplementen bij je bij ons aan het juiste adres. We nemen de tijd voor een gezondheidsadvies dat bij je past.