Vakdrogist Stouthart

COVID-sneltest bij Vakdrogist Stouthart

LET OP: VAN ZATERDAG 29 MEI TOT EN MET ZONDAG 6 JUNI IS ONZE TESTSTRAAT GESLOTEN. HELAAS KUNNEN WE DAN GEEN TESTEN AFNEMEN. VANAF MAANDAG 7 JUNI KUNT U WEER EEN COVID-SNELTEST BIJ ONS AF LATEN NEMEN. U KUNT WEL BIJ ONS TERECHT VOOR EEN ZELFTEST. EXCUSES VOOR HET ONGEMAK.

COVID-sneltest
Heb je milde klachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius? En/of heb je plotseling verlies van reuk of smaak? Maak dan een afspraak voor een COVID-19 test.

Bel voor een afspraak met 06-15440836. We zijn bereikbaar tussen 9.00 uur en 20.00 uur.
Tussen 20.00 uur en 9.00 uur kun je een sms of een WhatsApp bericht sturen naar eerdergenoemd nummer. Meestal antwoorden we snel.

Een test kost € 35,00, de uitslag krijg je binnen een kwartier via een SMS of WhatsApp.

KINDEREN:
voor kinderen hebben wij de speciale test waarbij een monster voor in de neusholte wordt genomen. Net zo ver als je je vinger erin kan steken.

Goedgekeurde sneltest
Wij testen met de Roche SARS-CoV-2 Rapid Antigen Test. Deze zijn goedgekeurd oftewel ‘gevalideerd’ door het RIVM.

 

Betrouwbaarheid: Als een test positief is betekent dat je besmet bent.
De sensitiviteit is 96,52%. Dat wil zeggen dat van de 100 mensen die WEL met COVID-19 besmet zijn, met deze test 3,5 persoon negatief getest worden, terwijl ze toch positief zijn.
De specificiteit is 99,68% Dat wil zeggen dat van de 200 mensen die NIET met COVID-19 besmet zijn, met deze test minder dan 1 persoon negatief getest wordt en toch positief is.

Wij testen in onze praktijkruimte; Rijnstraat 109 (blauwe deur naast de medicijn uitgifteautomaat van de apotheek).

LET OP: ALLEEN OP AFSPRAAK