Vakdrogist Stouthart

COVID-antistoffen test

LET OP: VAN ZATERDAG 29 MEI TOT EN MET ZONDAG 6 JUNI IS ONZE TESTSTRAAT GESLOTEN. HELAAS KUNNEN WE DAN GEEN TESTEN AFNEMEN. VANAF MAANDAG 7 JUNI KUNT U WEER EEN COVID-SNELTEST BIJ ONS AF LATEN NEMEN. U KUNT WEL BIJ ONS TERECHT VOOR EEN ZELFTEST. EXCUSES VOOR HET ONGEMAK.

Ben je ziek geweest en wil je weten of dit komt door het Coronavirus? Dan kunt u zich bij Vakdrogist Stouthart laten testen.

We testen met de De SARS-CoV-2 Rapid Antistoffen Test. Dat is een betrouwbare en snelle test waarmee personen met een immuunrespons voor SARS-CoV-2 kunnen worden opgespoord. Als de test een positief resultaat heeft, weet je dat je in aanraking bent geweest met het het COVID-19. Je lichaam maakt namelijk antistoffen aan tegen COVID-19. Als je  besmet bent geweest, zitten er antistoffen in je bloed. Deze test meet die antistoffen.

Via een druppeltje bloed uit de vingertop kan de test snel en betrouwbaar zowel IgG- en IgM-antilichamen detecteren. De uitslag is bekend na 15 minuten.

Bel voor een afspraak met 06-15440836. We zijn bereikbaar tussen 9.00 uur en 18.00 uur.
Tussen 18.00 uur en 9.00 uur kun je een sms of een WhatsApp bericht sturen naar eerdergenoemd nummer. Meestal antwoorden we snel.

Een test kost € 22,50 en de uitslag krijg je binnen een kwartier via een SMS of WhatsApp.

Betrouwbaarheid: Als een test positief is betekent dat je besmet bent geweest met COVID-19.
De sensitiviteit is 99,3%. Dat wil zeggen dat van de 100 mensen die WEL met COVID-19 besmet zijn geweest of een vaccin hebben gehad, met deze test minder dan 1 persoon negatief getest wordt, terwijl er toch COVID-19 antistoffen in het bloed zitten.
De specificiteit is 98,65%  Dat wil zeggen dat van de 200 mensen die NIET met COVID-19 besmet zijn geweest of een vaccin hebben gehad, met deze test 3 personen  negatief getest worden en toch COVID-19 antistoffen in het bloed zitten

Wij testen in onze praktijkruimte; Rijnstraat 109 (blauwe deur naast de medicijn uitgifteautomaat van de apotheek).